Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Requiem

Requiem

Fantoma.s Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Typické verše člověka zhrzeného láskou. Nečíst při depresi!!

Rozum radí, srdce však káže
že co nás do okovů sváže?
Její spanilost, ba co víc, nahota.
Už není tu, co zbylo? Samota.

Odešla bez souhlasu, zapomeň už na ní.
Nepomůže tisíc veršů, ani z lásky psaní.
Milovat a nenávidět, Pouhé klišé.
Sedíš v koutě osamělý, Bez doteků tiše.

Chtěl bys jí zpět, víc než dětství,
"odešla jsi aspoň se ctí"?
Tetovala´s horkou jehlou, do mé duše šrám.
květy, básně s tebou nehnou? ulehám zas sám.

Nezbývá než poděkovat, aspoň za tu lekci,
sketu tobě podobnou, nikdy víc už nechci.
Raději ukrývám, touhu svou pod masku,
a taky naději, lze zanevřít na lásku?
Publikoval(a): Fantoma.s, 19.1.2015
Přečteno (128x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 08:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti