Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolestné zklamání

Bolestné zklamání

Bolestné zklamání

Poznala lásku,
záchvěv štěstí
snad něhu,co v
hrubost se náhle mění.

Poznala bolest v
srdci,co pomalu se hojí.
Vzpomínky na lásku,
co slzy roní.

Poznala lásku,
snad i něhu,
poznala bolestné
zklamání v člověku,
jemuž své srdce dala
z lásky a ne k pohrání.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.1.2015
Přečteno (101x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti