Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvonky

Zvonky

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Každý stárnoucí chlap asi myslí na erotiku stále častěji než jak to bývalo v mládí. Ćasu života ubývá, věku přibývá...

Zvoním u domovních dveří,
za nimiž je tolik hvězd,
jenom jedna nejkrásnější
mezi nimi tvoje jest.

Zvoním u domovních dveří,
snad mi přijde otevřít
tvoje hvězda, když se šeří,
tvůj i její zlatý třpyt.

Není nic, co čas nám měří,
zblízka pramení tvůj smích,
zvoním u domovních dveří
na dva zvonky prsů tvých.
Publikoval(a): podnebný, 19.1.2015
Přečteno (149x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Kněžka, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti