Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co na světě je důležité?

Co na světě je důležité?

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: Srdce má důvod, proč žít a rozum ví, jak na to

Co na světě je důležité?



Co na světě je důležité?
Aby nám sloužila hlava a v ní rozum.
Rozum je kormidlo v tomto světě
a srdce nás vede v onom světě.

Srdce má důvod, proč žít
a rozum ví, jak na to,
co smí se a co ne, ve světě,
kde žijem jako lidé.

V srdci je touha a motor který nabíjí,
rozum má v rukách směr
a rychlost běhu, který rozvíjí.

Tak v srdci touha k tobě leží,
já svírám lásku k tobě ve svém srdci,
však rozum, ten je krátký na to,
pochopiti všechno.

Co vlastně smíme a co ne,
když láska ve mně a v tobě
nás živí a udržuje naše duše
v tělech skryté?
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 19.1.2015
Přečteno (156x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti