Perníková ústa
Perníková ústa
Z perníkových úst
padají drobky medové
prsty jak vážky duhové
odmítají půst
cítím vůni léta
a čistotu vody
co naše srdce omývá
chtěla bych říct
však jen pomyslet se bojím:
co nikdy neodtéká..
Publikoval(a):
vanovaso, 19.1.2015