Kdybys ty mě nelaskala
Kdybys ty mě nelaskala
Anotace: Tak pro dnešek trošku legrace...
Kdybys ty mě neživila,
zbylo by mi jedině
chodit denně, moje milá,
do závodní kuchyně.
Kdybys ty mě nelaskala,
zlobila mě velice,
musel bych jít, moje malá,
do závodní ložnice.
Publikoval(a):
podnebný, 18.1.2015