Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Napořád i déle

Napořád i déle

poslední dobou se mi zdá
že už mě nemáš tolik rád

je to jen sen nebo pravda?
nejsem si sama sebou jistá

už se s tebou nikdy nechci hádat
chci začít znova, ne tě postrádat

když mě obejmeš, bojím se že pustíš
když nejsi u mě, bojím se že se nevrátíš

nedokážu být bez Tebe
nebyla bych to já bez Tvého srdce

jsi lék na každou moji bolest i ránu
jsi ten jediný vedle koho chci se probouzet po ránu

doufám, že budeš mě mít pořád rád
milovat a chránit napořád

miluji Tě příliš na to, abych ti někdy ublížila
vždy budu Tvoje beruška princeznovská!

"Jsi moje sluníčko, mé oči se točí jen a jen za tebou!"
Publikoval(a): ENý, 18.1.2015
Přečteno (610x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti