Boj
Boj
Boj
Mé srdce bylo otevřené
a duše důvěřivá.
Láska jak oheň plála
nic se nebála.
Já byla bláhová.
Jaké zklamání nastalo,
srdce se zavřelo.
Duše bolavá a láska
studenou sprchu dostala.
Život zrazený,nastalo
zklamání.Snad andělé
vedou mé kroky teď.
Nad propastí stojím
na dno hledím.
Co teď?
Andělé na dno peřinu
hodily,aby mé srdce
zachránily.
Snad věří ,že srovnám
svůj krok.S životem
se poperu.Svůj boj
vyhraju.
Andělé milý ,kéž
by jste pravdu měli.
Publikoval(a):
slunečnice69, 18.1.2015