Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VĚŘÍM LÁSCE

VĚŘÍM LÁSCE

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: když je láska sinější než ty, jdi do ní po hlavě a věř v ní,alespoň v tuhle chvílí je určitě opravdová...:o)

Víra někdy pláče, slané slzy do polštáře
Někdy život bere, někomu zas dává
Někdy ti je smutno, to se prostě stává
Pak k tobě oči zvedne , vlasy odhodí si z tváře
A kolem ní se jemně ... duhová vine záře………



Spoutaná jsem v tvé náruči …..a chci tak zůstat dál..
Svět se se mnou zatočí a čas jako by stál
Opíjím se tvou láskou, a stále nemám dost…
I když tvé ruce mi přijdou na pomoc….
Ztracená v tvých očích - ztracená sladce
Bud propadnu peklu a nebo tvé lásce!
Publikoval(a): michaela07, 16.1.2015
Přečteno (619x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Jin&Jang, SK, Mirastus, Kněžka, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti