Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Antistriptýz

Antistriptýz

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: Trochu erotična do té zimní nepohody

Než pohodíš hřívou vlasů
při oblékání
těžko se zapíná perleť
nad bohatstvím malvic

Zvolna mizí
Venušina hora
rhomboid Michaelisovy routy
tak jižně slunné.

Ukrýváno postelovou mlhou
jemných tkanin
je krásnější mizení
po trvání.
Publikoval(a): podnebný, 15.1.2015
Přečteno (108x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti