Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přejedená myška

Přejedená myška

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Když je těžké bříško.

Ráno viděl Pišta myšku,
ke snídani pila kyšku,
volá na ni ne, ne, ne,
kyška tě hned prožene.

Pískalka jen svůdně mrkla,
potom jenom tiše frkla,
kyška, ta je pro zdraví,
žaludek mám bolavý.

Slaninu jsem včera měla,
pusa ještě sýr moc chtěla,
bříško mám jak bubínek,
tvrdé je jak kamínek.

Kyšku beru na trávení,
lepší pomoc pro mě není,
rychlý odchod nastává,
na Pištu však zamává.
Publikoval(a): Psavec, 14.1.2015
Přečteno (393x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koiška, slunečnice69, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti