Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stracená múza

Stracená múza

slunečnice69 Básně » Srandovní

Anotace: No prostě by chtěl člověk něco pěkného napsat a nic z něho nevypadne.

Stracená múza
Má múza mě opustila.
Nic mě nenapadá
slovíčka k sobě neladí,
papír se mi posmívá,
tužka z ruky vypadla.

Jak napsat básničku mám,
když v hlavě prázdno je.
Básnička prostě nebude
nic se mi nerýmuje.

Táhne mě to ven za
sluníčkem.Jako kdyby
jaro chtělo už vládnout.
Zima to vzdala,jako
má múza co na sluníčku
lenoší a nic ji nevzruší.

Vyhřívá se na sluníčku
a je jí fajn.
Zato já na papíře
nepořádek mám a
tak to radši vzdám.
Jdu za svojí múzou
se vyhřívat třeba mě
pak budou rýmy napadat.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.1.2015
Přečteno (493x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti