Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozdě všechno dohánět

Pozdě všechno dohánět

JirdoušekCZ Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když sem byl jednou zamilovaný do jedné dívky, tak sem s ní trávil hodně času a doufal sem protože měla přítele, že možná když mě líp pozná, tak toho přítele opustí a začne chodit se mnou, ale nestalo se tak.

Smrt je blízko, padá bílý sníh,
kosti chřadnou, srdce přestává bít.
Z úst vypustil poslední dech,
přál si žít s ní v jejích posledních dnech.

On miloval ji ona jeho též,
však na prsou jejích tižila ji křeč.
Oni moc se chtěli, ale nemohli se mít,
smrt si ho vzala, už musel od ní odejít.

Nevěřila tomu že odešel od ní,
ona chtěla jít s ním, ale byl to jen sen teď už to ví.
Vidět ho znovu, to ona chce
ale už neví, že lásku svou nenalezne.

Už se nikdy neuvidí, nedotknou se navzájem,
už se nikdy nepolíbí, nespočinou pod hávem.
Vzdal už to všechno, vzdal se snů o ní,
ale stále snaží se a stále miluje jí.
Publikoval(a): JirdoušekCZ, 13.1.2015
Přečteno (151x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti