Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy věčné

Slzy věčné

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jedna z mích dřívějších básní.

Slzy věčné
Den s nocí se střídá.
Slunce s měsícem.
Úsměv s pláčem.
Na řasách mích je
pár slz lesklých.

Vločky padají z nebe,
krajina zdobená sněhem.
Zimu vystřídá jaro.
Na řasách mích ,
zůstává několik slz lesklých.

Sluníčko něžně hřeje,
jaro se na nás směje.
Všechno okolo kvete.
Jaro vystřídá léto.
Na řasách mích,
přibývá slz lesklých.

Léto je tu,k vodě
nás láká.Ovoce zraje,
včel kolem poletuje.
Na řasách mích,je
mnoho slz lesklých.

Léto střídá podzim.
Vítr fouká,stromy
se barví do zlata.
Vlašťovky odlétly,
zas nastala zima.
Na řasách mích,
slz je pořád víc.

Den se střídá s nocí,
slunce s měsícem.
Jen slzy mé jsou
věčné,na řasách mích
jak perly třpytí se.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.1.2015
Přečteno (66x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti