Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tajní milenci

Tajní milenci

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Láska a touha všechno stmelí

Tajní milenci


Jsme spolu vnitřně propojeni

a vzdálenost už nic neznamená

a naše těla máme jen pro svět vezdejší

i když se známe vlastně uvnitř

všechno je jak jsem si přála


Láska a touha všechno stmelí do jemnější hmoty

a to co prožíváme spolu nelze už ničím zrušit


I když se skoro nevídáme v realitě

v duši a ve snu jsme stále spolu

ve dne i v noci jsme tajní milenci

co vybrali si všechny vzdechy

v dotecích tajných které od tebe cítím

na svém těle po celý den i v noci

když se probouzím
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 13.1.2015
Přečteno (240x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti