Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rudá růže

Rudá růže

JirdoušekCZ Básně » o Lásce

Anotace: Můj každý den, kdy musím odejít od své přítelkyně a přesně takhle se cítím když jsem bez ní.

Růže je rudá a tvé rty jsou chladné,
když oni zmizí, život můj uvadne,
lístky bez života, spadnou na chladnou zem
i ty ode mě odejdeš a zbude jen sen.

S tvým odchodem, skončí můj krásný den,
který by mohl, ale trvat napořád jen.
Růže už uvadla, jako tvé city ke mě
do dlaní vlož si a stiskni ruku mou pevně.

Já bez tebe a ty beze mě
jsme jak dvě mrtvoly
co žijou bezdůvodně a když já tě spatřím
tu naše láska zahoří jak dvě rudé pochodně.
Publikoval(a): JirdoušekCZ, 12.1.2015
Přečteno (206x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti