Srdce mé se nebrání
Srdce mé se nebrání
Anotace: vypadá to jako parafráze na Básníky, ale je to od srdcd...
co říci na tvá něžná vyznání
snad jen že srdce mé se nebrání
a noc bude jen plná snů
o možné kráse příštich dnů
o nových slovech větách
o našich přáních touhách
a až se probudíme z toho snu
půjdeme vstříc novému dnu
Publikoval(a):
vanovaso, 11.1.2015