Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holubička

Holubička

Holubička
Seděla jsem v kostele
a hleděla před sebe.
Přiletěla holubička,
sedla si na oltář.
Hleděla na mě upřeně.

Holubičko co pak tu děláš?
Proč s holoubkem nelétáš?
Zavrkala,popolétla blíž.
Peří měla bělostné,jak sníh.

Hleděla na mě upřeně.
Zavrkala,poslalo mě
k Tobě nebe.
Seděly jsme tiše
a hleděly na sebe.

Svíčky se rozzářily,
varhany tóny něžné
vydaly.Panenka Marie
nám pokynula.
My tiše seděly a
naslouchaly tónům,
co linuly se po
celém kostele.

Ta hudba mi připoměla
i když je Ti smutno,
vždy se snaž najít
něco,co Tě zahřeje.

Holubička bílá,jak
sníh seděla vedle mě.
Bilo mi hned líp,
že tu se mnou je.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.1.2015
Přečteno (159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti