Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání na jaro

Čekání na jaro

Čekání na jaro
Schází mi sluníčko,
blankytná obloha,
vůně květů a
tráva zelená,
píseň slavíka.

Zima je mrazivá
zalézá za nehty.
Nosí mé duši depresi.
Nebe je šedivé
všechno spí pod
sněhem ukryté.

Čekání na jaro je
čekání na zázrak.
Všechno se probudí
a také narodí.
Sluníčko zahřeje
nejedno srdíčko zkřehlé.
Slavíček zazpívá a
hned je vesele.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.1.2015
Přečteno (1195x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti