Žal
Žal
Žal
Smutek a žal,pláč
to dobře znám.
Beznaděj a samota
to je kus mého života.
Nepochopení a pomluvy
to trápí duši mou.
Smůla se lepí na paty
a život už mě netěší.
Nemám nikde zastání.
děsím se stmívání.
Co den mi asi přinese?
Jestli to mé srdce unese.
Publikoval(a):
slunečnice69, 8.1.2015