Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pilulka

Pilulka

Arsa Básně » Smutné

Anotace: Mám ráda prášky...ano jsem jako zk*ený feťák...a přitom jsem pořád malou holkou...

Spolka jsem vločku bílou,
abych si připadala více milou.
Pár nekonečných minut počkala
abych další den tu přečkala.

Zamilovala se okamžitě do pocitu,
který cítím v těle když ty jsi tu.
Má sladká, malá chemie.
co vždy pozná co mi je.

Má sladká, něžná děvko,
dáš mi kdy chci a vše jde lehko.
Ty že jsi věc bez citu?
Vždyť ty jsi plná soucitu...

Miluješ mě líp jak muži,
kteří se mi denně druží...
Ať si nechají ty květiny,
však žádný není bez viny.

To s tebou dneska do lože ulehnu
a naposledy vydechnu?
Publikoval(a): Arsa, 7.1.2015
Přečteno (223x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: naivní, Krokyno, michaela07, KatieP, vanovaso, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 11:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti