Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cyklista

Cyklista

štětec Básně » Smutné

Anotace: Psáno volným veršem. Doporučuji číst pomalu, po slokách.

Jedu na kole se zlomenou nohou.
Kamarádi mě od toho činu zrazovali.
Noha mě bolí, bude muset pryč.
Kopec jsem nakonec zdolal.
Mé vítězství se stalo prohrou.

Co máš v plánu?
Zlomit si nohu.
Co pak?
Pojedu na kole.
Nedělej to, už to nestihneš!

Nohu mám svázanou a snažím se vyvléct.
Pomohl jsem si tyčí a už jsem volný.
Odvážu i přátele.
Sedám si na kolo a beru sebou Petra.
Uháním pryč.
Dlouhý kopec mi dělá problémy.
Petra schazuji dolů.
Už jsem nahoře má to však smysl?

Petr se v tom vyzná, ten ví jak to otevřít.
Slyším jak sténá.
Nemám na výběr, zkusím to silou.
Vyhrál jsem.
Je mrtvá.
Prohrál jsem.
Publikoval(a): štětec, 7.1.2015
Přečteno (138x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti