Světlo anděla
Světlo anděla
Světlo anděla
Plápolá plamínek maličký
do noc,kdy všechno spí.
Tam v dálce je andílek.
Tak vzdálený a přesto
blízko mě.
Vede mé kroky.
Jenže kam?
Cesty se do sebe splétají.
Až dojdu na konec snad
najdu bránu ke štěstí
nebo cestu loučení.
Mé kroky vede andílek
jenže ne vím kam
a tak se konce obávám.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.1.2015