Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co řekne lásko věř mi...
Co neodejde a nebudou slzy ještě černějšími...
7.1.2015 22:31 | Arsa
K tomu nemám co dodat, snad jen přání, ať je brzy líp, M.
7.1.2015 15:44 | Mirastus
Žijeme v opravdu překrásné době,
on nepřijde
a nepřišel,
lásku co hledáš máš celou dobu v sobě...
...mnozí však mají ji v srdečním hrobě.
7.1.2015 14:07 | Srukama
...ten někdo se jistě najde a tvoje city ožijí, nezoufej, ale doufej...
7.1.2015 13:11 | děda včela