Bídný život
Bídný život
Anotace: Jít dál životem i když nám hází osud klacky pod nohy.
Život bídný
Živote bídný vháníš
mi slzy do očí,
ale nedám se zastrašit.
Kapesník velký mám
a tím si slzy utírám.
Lásku jsi mi vzal.
V cestě samé překážky mám.
Jenže po lásce toužím dál.
Nechci to vzdát,
když chtěla bych se milovat.
Živote bídný úsměv si
mi z tváře smyl.
Jenž kus cesty před
sebou mám.Jdu dál
a andělé se na mě
usmívají.
Osude zrádný dej
si říct.Šanci mi dej.
Vždyť plakala jsem
dost.Snad celí potok.
Teď štěstí bych
ráda poznala.
Víru v andělé mám
a jdu dál.
Láska mě zlákala.
Živote tak se na mě
usměj.Lásku mi přej.
Nepřízeň osudu schovej.
Andělé se mnou jdou
životem.
Tak ruku mi podej.
Štěstí a lásku přej.
Publikoval(a):
slunečnice69, 6.1.2015