Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krása obličeje okouzlí na několik dní (možná měsíců), ale krása čistého srdce dokáže přitahovat stovky let...
6.1.2015 19:45 | Robin Marnoli
Moc se mi líbí :) A rozmanitost je opravdu krásná a... zábavná. Život vnímavého člověka naučí nesoudit podle vzhledu, nedát vždy na první dojem.
5.1.2015 19:56 | Kněžka