Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dvě srdce

Dvě srdce

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: Měli se rádi přesto se minuli.

Dvě srdce
Dvě srdce se potkali
a přesto se rozešli.
Ústa mlčeli,jak
málo si řekli.
Jedno druhému málo
naslouchali.
Duše se nesešli
snad po tom toužili
jenže se minuli.
Srdce bijí rozdělené.
Vzpomínky zůstaly,
oči jsou smutkem
zamlžené.
Dvě srdce se rozešli
duše se minuli
toužili po sobě
jenže ústa zůstali němé.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.1.2015
Přečteno (205x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti