Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen o smrti

Sen o smrti

Barbé Básně » Smutné

Anotace: Tato báseň vznikla v návaznosti na sen, který se mi zdál.

Zdá se mi o smrti
a ja myslím jen na tebe,
ještě nechci přijít do pekla,
ještě nechci jíti do nebe.
Mám prý brzy umříti
a ja myslím jen na to,
že jsem ti ještě neřekla,
jaké jsi pro mě zlato.
Čeká mě hrozná smrt
a ja jen jednoho lituju,
že jsem ti ještě neřekla,
jak moc te vlastně miluju.
Publikoval(a): Barbé, 3.1.2015
Přečteno (197x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus, MV1

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti