Vojínova úvaha
Vojínova úvaha
Anotace: Sedící znavený vojín hledící na kraj kde dříve vyrůstal
Jak bezmocný motýl na listu sedící
Sedím tu já do údolí hledící
Dívám se na louku , kdysi tu byla
Průzračná studánka , zvěř z ní pila
Stával tu i dům , kovář v něm bydlel
Nic už tu není , vše zničil Hitler
No nic musím už jít
Za svoji zemi hrdě se bít
Publikoval(a):
Bigáč, 3.1.2015