Krásný čas
Krásný čas
Anotace: Věřím, že nejsem jediný kdo toto zažil.
Krásný čas
přijde zas.
Spatřím jí tam státí.
Na její den,
v ní zalíben,
budu se jí ptáti.
Ó má lásko,
plavovlásko,
prosím neignoruj mě.
Jiný tě hýčká
a líbá tvá víčka.
Tak prosím řekni mu ne.
Publikoval(a):
repapepa, 3.1.2015