Slzičky jak perličky
Slzičky jak perličky
Anotace: Zrazený slib,láska se smutným koncem.
Slzičky jak perličky
Slzičky,perličky,
perličky,slzičky na
polštářek padají.
Smutno je srdíčku,
smutno je dušičce
bez polibku,
bez tebe.
Chvěje se tělo
pláčem.Dlaň teplá
a něžná odešla
zavřela za sebou dveře.
Co počít si mám
se steskem.
Noc prázdná je
láska odešla s
ranním rozbřeskem.
Padají slzičky jak
perličky z očích mích
i ve dne.
Láska zabouchla za
sebou dveře.
Tys zradil slib
co daly jsme si
v kostele.
Padají slzičky
jak perličky z
lásky zrazené.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.1.2015