Chybí mi
Chybí mi
Anotace: někdy se člověk tak zamiluje, že nemá v hlavě nic jiného.
Chtěl bych,
Se, tě dotýkat,
Tvými vlasy,
Prsty, prodírat.
Chybí mi tvá vůně,
Tvá něha.
Jsi jak růže,
Křehká a krásná.
Cítím se osamělý a bezmocný.
Chtěl bych zaručit,
Tvůj pocit bezpečí,
V mém náručí.
Publikoval(a):
Kofi 123, 3.1.2015