Tolik zbytečných vět
Tolik zbytečných vět
Tolik zbytečných vět:
A v pořádku je svět
Jsi krásná
Jsi čím dál krásnější
Neztratím se dokud sama nebudeš chtít
Jsem blázen do tebe
Musíš mi věřit
Důvěřuj mi
které mi ostrým tónem stále znějí v uších
jakoby napořád
a jakoby nadbytečně
protože skončily
jednoho stejně zbytečného dne
na smetišti
Tolik zbytečných slov
A zbylo
jen prázdno
v srdci a v duši
Publikoval(a):
vanovaso, 2.1.2015