Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snílek či blázínek

Snílek či blázínek

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: O ženě která touží...

Snílek či blázínek
Jsem snílek či blázínek.
Možná,snad.
Chtěla jsem lásku pravou,
nepředstíranou.
Políbení vášnivé,
pohlazení hřejivé.

Jsem romantická,ale i
praktická.
Přála bych si lásku,
políbení,pohlazení.
Něžné a vášnivé milování.

Žádám snad moc?
BOŽE škoda,že nemáš
tu moc.

Jsem zasněná ženská
romantická,ale praktická.
Žádám snad moc.
Lásku při svíčkách,
kytičku voňavou,
skleničku vína lahodnou.
Jsem snílek a blázínek,
že chci tak moc.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.1.2015
Přečteno (74x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Freequency, Kněžka, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti