Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

neexistuje

neexistuje

Connie3 Básně » o Lásce

Anotace: Když existuje láska, proč...?

Když existuje láska,
proč si lidé lžou do očí?
Když existuje láska,
proč se Země jednou denně otočí?
Když existuje láska,
proč po tvářích tečou mi slzy?
Když existuje láska,
proč mě to tak mrzí?
Když existuje láska,
proč to tak moc bolí?
Když existuje láska,
proč smrt všechny skolí?
Když existuje láska,
proč nic netrvá věčně?
Když existuje láska,
proč necítím ji konečně?
Když existuje láska,
proč smutek do duše proniká?
Když existuje láska,
proč srdce v těle netiká?
Když existuje láska,
proč je i utrpení?
Když existuje láska…
Ona nemůže být, ona není!!
Publikoval(a): Connie3, 2.1.2015
Přečteno (152x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti