Novoroční motýli
Novoroční motýli
Mé zahálčivé prsty probírají se steskem
na přelomu roku
co trochu zbloudil v řadě křižovatek
- a mlčí hlas budoucnosti
A tak nevím...
co vlastně
začíná a co končí
V rukou obracím stýskání
a sedmibolestné ztráty
a chvíle štěstí
Jsou to jen další kousky do sbírky
motýlů
Publikoval(a):
glacier, 2.1.2015