Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já toužím...

Já toužím...

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: Zase jedna z mého románu Ve spirále osudu :)

Toužím...
...dlít neustále po Tvém boku,
ať už jsi fyzicky blízká či vzdálená.
Srdcem Tě provázet na každém kroku,
být Tvoje dušička spřízněná.

Srdce Tvé utišit,
když pláče dojetím,
smutek z něj odejmout
jediným obětím.

Toužím Ti ruku svou
nabídnout na pomoc,
ještě však raději k pohlazení.
Svým něžným dotykem
rány Tvé vyléčit,
tak jako Ty jsi mé uzdravení.

Toužím Tě políbit
na tváře, na ústa,
procítit vášeň v nás,
jak tiše narůstá.

Beze slov srdce Tvé
vzít něžně do dlaní,
a potom splnit si
poslední své přání.

Kéž naše životy
ustrnou v tuto posvátnou chvíli,
abychom jen tímto
kouzelným momentem navěky žili.

Protože já toužím...
…milovat Tě tak nevinně, čistě,
prostý všech možných očekávání.
Jedno vím totiž naprosto jistě -
chci Ti dát lásku
a nežádat nic za ni.
Publikoval(a): Kněžka, 1.1.2015
Přečteno (342x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MV1, Freequency, Psavec, donne, KatieP, děda včela, Mirastus, Kytka62, koiška

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 22:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti