Prosba do Nového roku 2015
Prosba do Nového roku 2015
Anotace: Kéž v Novém roce máme čistá srdce
Prosba do Nového roku 2015
( Modlitby II. )
Kéž v Novém roce
máme čistá srdce
Ať ve všem nacházíme Boha
Jenž hovoří prostřednictvím bližních k nám
Ať naše kroky vedou po cestě Života
tam kde je Láska ve všem přítomná
Ať Boha spatřujem v každém člověku
a přitom odpouštíme v každé vteřině
i sami sobě pýchu v srdci
kterou zde na světě učí se každý
nechávat za sebou v křoví
a míti v ústech vždy prosby
S pokorou sepnutých dlaní
k Nebi dnes hledím
A prosím za vše co duše má
i mých blízkých potřebuje
Abychom do Nebe došli
tam kam se dobrat touží každý
http://mariebernadeta.blog.cz/1501/prosba-do-noveho-roku-2015
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 1.1.2015