Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám v lese

Sám v lese

Henrikson Básně » o Přírodě

Anotace: přírodní lyrika...

Zpěv ptáků lesem se nese
Prodírá se mezi modříny
Až do mého nitra vstoupí
Sám vydržím tu celé hodiny
Jen sedět a tiše naslouchat
Té přírody líbezné písni
A přitom pozorovat
Na stromě spící veverušku
A veverčáka, jenž spí s ní
Vítr jemný si s vlasy pohrává
Listy šumí tichým prostorem
Ve mně však klid a mír zavládá
Když lesem se toulám samotný.
Publikoval(a): Henrikson, 1.1.2015
Přečteno (665x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti