Nový rok
Nový rok
Nový rok tu opět máme,
s přáteli ho oslavíme.
Šampáněm si připijem,
štěstí zdraví popřejem.
Druhá
Nežli se naděješ,
budou tu zas,
vánoce kouzelné,
ten krásný čas.
Teď je tu silvestr a nový rok,
nalejem do sklínek šumivý mok.
Přiťuknem na lásku na štěstí na zdraví,
ať je ten nový rok,
stále tak veselí.
Publikoval(a):
mys, 31.12.2014