Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stýskání ( pokus o rým )

Stýskání ( pokus o rým )

Marie Bernadeta Básně » Smutné

Anotace: Stýskání na dlani

Stýskání
na dlani
Kdo se mu ubrání?

Do očí
nalíčí
smutnění něčí

Volání
nebrání
udržet stýskání

V mysli své uchopit
kapičku naděje nit
v ní štěstí mít

Pro další dny
Pro svoje sny
kterými žijeme my

co věříme v Lásku
co zatím pásku
na očích má jak na obrázku

v němž vítězí dobro nad zlem
a všichni kolem rázem
se probudí ze sna a vrátí se na zem

http://mariebernadeta.blog.cz/1412/styskani-pokus-o-rym
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 30.12.2014
Přečteno (192x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti