Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Něžné obětí

Něžné obětí

Něžné obětí
Můj princi na černém koni.
Usínám ráda v tvém obětí.
Bez lásky chřadnu,tak
jako květina uvadnu.

Rytíři můj statečný,
jak krásně je v tvé náruči.
Celou mě zulíbej a
něžně hýčkej.

Králi můj pěkně
mě pomiluj.
Ať rozkvetu jak
růžička. Vůní a krásou
tě očaruji.

Pane můj s láskou
mě opatruj.
Já budu Ti za to věrná.
Za lásku Tvou dám Ti tu svou.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.12.2014
Přečteno (259x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti