Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Povídání s andělem

Povídání s andělem

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: O zklamaném životě.

Povídání s andělem
Andílku jsi strážce mého života.
Pověs,jak jít dál.
Srdce strachem sevřené mám.

Pár lidí jsem poznala,
velmi se v nich zklamala
a pak plakala.

Láska mě navštívila
sotva srdce potěšila
hned odešla.
S pláčem jsem chodila.

Rány od života jsem schytala
srdce zjizvené mám.
Ráda bych se smála a
milovala.
Jenže se obávám, že plakat
budu dál.

Anděly říkáš, že srdce mé
mě povede.
Velmi zjizvené ho mám,
nevím kam mě zavede
třeba k Tobě do nebe.
Publikoval(a): slunečnice69, 28.12.2014
Přečteno (213x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti