Spáleniště snů
Spáleniště snů
Procházím se po spáleništi snů
a bosou nohou dráždím zmiji
co spala mezi roztavenými písněmi...
Stavím nový akord z banalit
ve snaze vzkřísit ztrouchnivělé kostry
dávno opuštěných přání
A vítr ke mně zavál
jen
tři hrsti popela
a jednu přetrženou strunu
Publikoval(a):
glacier, 27.12.2014