Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska z duše, Ten který, Studené ráno

Láska z duše, Ten který, Studené ráno

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Ze srdce mého zní zpěv dál v tvojí hlavě mezi Nebem a Zemí právě

Láska z duše


Budu tě v srdci slovy hladit

a ty budeš v myšlenkách krásných mé struny ladit

Tak budem spolu navždy jednou na Věčnosti

milovat se spolu v duši


Není nic krásnějšího než býti s tebou

s mužem svých snů snít stejný sen

ve kterém jsem

tvojí láskou vyvolenou


Budu ti znít stále v mysli

jak polnice kterou neumlčíš

Ty jemné vibrace hudby ze mě

v tobě se odrážejí


Od tebe ke mně

se vracejí zvukové vlny

a já je přijímám

jak hudbu struny


A dál ti v písních svých

sděluji svoje city

kterých si jistě vážíš

a je opětuješ


Ze srdce mého zní zpěv

dál v tvojí hlavě

mezi Nebem a Zemí právě

-----------

Ten který


Není nic krásnějšího

než splývat s mužem v jedno


K tomu nás učinil Ten

který ti do srce vložil sen


kterým tě učiním tím

který se navždy spojí se mnou


aby už nikdy neodešel

aby se nikdy nedal jinou cestou


nežli tou kterou jdu já

za tebou lásko má

-------------

Studené ráno


Studené ráno ve zkřehlých rukách chytám

Polibek vzduchem posílám z dálky ve slovech

která mi z duše plynou aby se u tebe zastavila

a svojí něhou tě objala s ránem co studí

když nemám tě dopravdy v náruči svojí

ale jen v představě svojí tě hladím

aniž bych zčeřila hladinu tvojí


Nad ránem do mysli mé vešla slova

která jsem zapsala rychle aby se neztratila

abys je mohl číst ty i druzí co budou dneska

ve zkřehlých rukách tak jako já

studené ráno svírat a toužit po štěstí

z náruče Lásky která nás hřeje v srdcích

a chladná rána v světlo denní rozehřívá

http://www.mamtalent.cz/sbirka-pisni-z-duse-setkani-s-dusi.phtml?program=1&ma__0__id_b=18294&ma__0__paging=24
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 27.12.2014
Přečteno (186x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti