Zima
Zima
Anotace: O sněhu a přírodě.
Zima
Z nebe se sněhové vločky snášejí
a nebo snad,že by se andílci popraly?
Peřinku roztrhly a peřím nás zasypaly.
Ne,sníh to je.
Studí,zebe.
Děti se koulují,
saně jim z kopce jezdí,
sněhuláci se předhání,
který z nich je nejhezčí.
Zima vše sněhem přikryla,
větve stromů ozdobila.
Příroda spí.
Sílu nabírá,aby na jaře
do krásy rozkvetla.
Nás svoji nádherou
voňavou potěšila.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.12.2014