Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrána na Štěpána

Zrána na Štěpána

Marie Bernadeta Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Nesu nesu koledu neupadnu na ledu...

Na Štěpána

dneska zrána

bylo bíle posypáno

Protože jsem včera

do Štěpána rýpla

když je tráva zelená :


Nesu nesu koledu

neupadnu na ledu...


Nebudu se příště svatým posmívat

Oni všechno slyší

nic si nenechají líbit

a musí nás sněhem zasypat
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 26.12.2014
Přečteno (187x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti