Věřila jsem
Věřila jsem
Anotace: Jeden příběh o zklamání jedné dívky
Věřila jsem ve spravedlivý svět,
i Tobě jsem věřila.
Že mýlím se, zjistila jsem hned,
když jsem všechno slyšela.
Věřila jsem v přátelství,
a věřila jsem v pravdu.
Věřila jsem ve štěstí,
a věřila jsem v srandu.
I v lásku jsem věřila
a u všeho bych zůstala,
jen do doby než jsem zjistila,
že jsem věřit přestala.
Myslela jsem, že miluju,
teď mne jen vztek zebe.
Nejvíc ale lituju,
že věřil jsem v Tebe.
Publikoval(a):
tučňák007, 26.12.2014