Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebesa pláčí sníh

Nebesa pláčí sníh

Nebesa pláčí sníh,
zem se noří v závějích,
příroda se očistí
od smetí i od listí.

Mrazík květy vytváří,
toť nejlepší krajkáři,
vůkol je vše čisté, bílé,
roztomilé, oku milé.

Příroda si odpočine,
na jaře to bude jiné,
nový život se zas zrodí,
od věků to takto chodí.
Publikoval(a): děda včela, 26.12.2014
Přečteno (435x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ohínek, Psavec, modrá, koiška, JirkaJ, vanovaso, slunečnice69, donne, Martin Havlíček, Kněžka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti