Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolikrát ještě ???

Kolikrát ještě ???

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: Tak trochu s nadsázkou... :)

Jak snadné je podlehnouti
nádhernému svádění,
v labyrintu lásky zbloudit,
milovat až k zbláznění.

Láska ti nasadí
růžové brýle,
uvnitř tě naladí
na něžné chvíle.
K tomu přidá křehká křídla,
abys mohla létat.
Jsi tak zblblá, že se neptáš,
kdo tě bude chytat,
až poletíš střemhlav dolů...
Brýle budou na kusy.

Jak dlouho tě ještě budou
bavit tyhle pokusy???
Publikoval(a): Kněžka, 25.12.2014
Přečteno (158x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, JirkaJ, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti